Om

Bjerre Strand Badelaug blev stiftet den 5. November 2016 og har til formål at Tilvejebringe gode faciliteter for badning hele året ved Bjerre Strand i Humlebæk.

Siden etableringen af badelauget i november 2016 er vi vokset til over 260 medlemmer på foreningens Facebookprofil. Vi har etableret en yogaklub med knapt 150 medlemmer og en løbeklub med knapt 20 medlemmer samt taget initiativ til en årligt tilbagevendende workshop i førstehjælp og badesikkerhed, som afholdes hvert år lige inden skolerne sommerferie.

Bjerre Strand Badelaug har ambitioner om at sætte Humlebæk og Fredensborg Kommune på landkortet set fra et sundhedsmæssigt perspektiv, og vi ønsker, i samarbejde med borgere, lokale virksomheder og kommunen, at bidrage til udviklingen af området omkring Bjerre Strand fra det nuværende “græsplæne og badeanlæg” til kulturelt og sundhedsmæssigt samlingssted for alle kommunens borgere.

Vores kommende sauna er principielt åben for alle, men borgere i Fredensborg Kommune vil naturligvis have fortrinsret.

Vi har endnu ikke taget endelig stilling til størrelsen på kontingentet, men overvejer flere modeller, bl.a. lidt lavere kontingent for familier og seniorer.